cinema catal� . caT
Notícies anteriors
SAM McCLOUD DEIXA DE CAVALCAR
L'actor que va interpretar al popular agent de policia de Nova York Sam McCloud, Dennis Weaver, va morir a l'edat de 81 anys vctima d'un cncer.
Intrpret eminentment televisiu va tenir la seva oportunitat al cinema amb la llegendria pellcula de Steven Spielberg Duel (El diablo sobre ruedas, 1971) que va permetre a Dennis obtenir el paper protagonista de la seva vida i al futur rei mides de Hollywood donar el salt de la televisi a la gran pantalla, que quatre anys desprs amb Jaws (Tiburn) el convertirien en un director consagrat.
Dennis Weaver no ho va tenir gens fcil en els seus inicis malgrat estudiar a l'Actors Studio de Nova York. No va ser fins la srie Gunsmoke (La ley del revlver), on interpretava a un ajudant d'agutzil, que li va suposar un gir radical en la seva carrera, no tan sols monetria sin que li va permetre guanyar un Emmy. Els 70 es consagraria com un ic de la televisi al interpretar a Sam McCloud.
Va nixer un 4 de juny de 1924 a Joplin (Missouri) i mor a Ridgway (Colorado). Quantes tardes inoblidables ens va fer passar.
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1928

Jaume Claver

2 de març de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small