cinema catal� . caT
Notícies anteriors
DELICIOSA BATALLA DESTILS I FORMES

Graig Gillespie, el director de Yo, Tonia (2017), ha dirigit una deliciosa versi Disneypunk en imatge real sobre els orgens juvenils de la malvada Cruella de Vil, personatge singular del clssic danimaci Disney 101 dlmates (1961), personatge que va ser interpretat per Glenn Close en una versi ms recent i en imatge real lany 1996 dirigida per Stephen Herek.

"Cruella" regala un grandis i explosiu duel interpretatiu dEmmes - Emma Thompson i Emma Stone - ple dadmiraci i de rancnia, damor i dodi. La veterana actriu anglesa Emma Thompson ens deixa una perfecta caricaturitzaci pardica de la vanitat i la suprbia per a un personatge gaireb de dibuixos animats en el seu paper de la baronessa Von Hellman. La baronessa representa la imatge de la moda carrinclona que es veur eclipsada per la rauxa i la imaginaci trencadora de la moda dels seixanta i setanta, aqu encarnada per la que esdevindr la seva rival, Stella/Cruella.

En aqu, la nord-americana Emma Stone - guanyadora de lOscar a millor actriu per La La Land (2016, Damien Chazelle) - nena rfena que irromp de gran en el mn de la moda londinenca buscant el seu lloc, jove emprenyada de maneres canalles, rodejada dun parell dencisadors gamarussos dedicats al robatori amb gosset entrenat, construeix un personatge absolutament carismtic i fascinant com el dEstella, la futura Cruella de Vil.

La cinta compta amb una banda sonora farcida de temes emblemtics dels setanta de rock i punk. Tamb ens ofereix un desplegament espatarrant de vestits i creaci de robes i decorats, gentilesa de loscaritzada dissenyadora de vestuari Jenny Beavan. Una pellcula deliciosa, divertida i brillant per fruir de principi a final. Recordar que la pellcula sestrena simultniament en cinemes i a la plataforma Disney+ a travs de laccs premium amb cost addicional.

Notcies - Cinema Catal . NET
Una escena de la pellcula

lectures: 486

Una crtica de Joan Millaret Valls

29 de maig de 2021


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres