cinema catal� . caT
Notícies anteriors
CONTORSIONISME ESTRIL

Tercera entrega de la saga Expediente Warren ara titulada "Expediente Warren: Obligado por el demonio", dirigida per Michael Chaves, en qu la parella dinvestigadors paranormals Ed Warren (Patrick Wilson) y Lorraine Warren (Vera Formiga) assisteixen a un exorcisme a un nen de vuit anys als anys 80. Lesferedora cerimnia sembla haver estat un xit quan el petit recupera el seu estat natural tot i que Ed pateix un atac al cor que el dur a lhospital.

Per, en realitat, el macabre esperit bestial es traspassar del nen, David, al xicot de la seva germana, Arne (Ruairi OConnor), una possessi infernal que portar Arne a matar al seu propi germ a la gossera que porta en una escena fora dantesca que t lloc entre lladrucs i la potent msica rock que escolta lassassinat.

La imatge repetida dels possets pel diable en estat de convulsi i amb espasmes esdev com una metfora del propi gnere. Cossos contorsionats com a paradigma dun gnere ple defectismes que es recargola sobre si mateix, retorant-se sobre els seus clixs, incapa de desbordar tots els estereotips: exorcismes, capellans, satanisme, malediccions, invocacions, tremolors

Film fantstic i de terror que juga tamb de forma convencional amb els ressorts dall verdic a travs de ls de vdeos i reportatges en premsa que li dona una aparena de film inspirat en fets reals. Una pellcula ms sobre aquest format amb rplica inclosa de licnic fotograma datmosfera gtica del capell davant duna casa sinistre envoltada per la boira del clssic Lexorcista (1973, William Friedkin). Una proposta que ni molesta ni apassiona.

Notcies - Cinema Catal . NET
Una escena de la pellcula

lectures: 338

Una crtica de Joan Millaret Valls

9 de juny de 2021


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres