cinema catal� . caT
Notícies anteriors
COMENA EL RODATGE DE YO SOY LA JUANI, DE BIGAS LUNA
S'acaba de posar en marxa la filmaci de la nova pellcula del director catal Bigas Luna, un rodatge que s'allargar vuit setmanes i que a casa nostra es dur a terme, a ms de Barcelona, a Tarragona, Badalona, Reus i Molins de Rei, per desprs desplaar-se a Madrid i a Los Angeles.
El paper protagonista, el de la Juani, ha estat atorgat a una jove madrilenya, Vernica Echegui, qui, segons paraules del propi director, "haur de recrear una icona femenina actual, la de la jove perifrica que ja no s vctima del mascle ibric i que s valent i lder". La seva elecci ha estat possible desprs de mesos de cstings a prcticament tres mil noies de l'Estat Espanyol per centres comercials i discoteques, a ms d'altres ambients per on se sol moure aquest prototip de dona.
El repartiment comptar, a ms, amb la presncia de Laia Mart, Dani Martn (cantant del grup "El canto del loco"), Gorka Lasaosa, Jos Chaves, Mercedes Hoyos, Marcos Campos, Ferrn Madico, Manuel Santiago, Benito Sagredo, Gaelle Diego, Joana Lpez i William Miller. La producci, per la seva banda, compta amb el suport de Televisi de Catalunya, Televisin Espaola i Canal Plus, amb un pressupoest d'uns quatre milions d'euros.
Notcies - Cinema Catal . NET
Bigas Luna

lectures: 1928

Dani Sol

20 de març de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small