cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ROCK&CAT: EL ROCK CATAL, AL CINEMA
Aquest divendres 21 dabril arriba la que sha considerat com la pellcula del Rock Catal. Jordi Roig ha dirigit el documental Rock&Cat, un film que serveix dhomenatge als msics i, sobretot, a les canons que a finals dels anys 80 i principis dels 90 van consolidar la msica en catal, un moviment que va permetre que el jovent catal de lpoca creixs musicalment amb la seva llengua.
La pellcula s un recull dinterpretacions dels temes ms caracterstics del Rock Catal al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, a ms dincloure tres temes nous a crrec de Gerard Quintana, Pep Sala, Llus Gavald, Pep Thi, Cris Juanico i Gossos.
LEmpord, Boig per tu o El vol de lhome ocell, entre daltres, sn canons que es van convertir en himne per molts joves, i daquesta manera sels intenta retre homenatge en format cinematogrfic. Es tracta, doncs, de recuperar lesperit que els Sopa de Cabra, Els Pets, Sangtrat, Sau, Gossos, Ja tho dir, Umpah-pah, Bars i molts daltres van fer nixer fa prop de dues dcades, un esperit que anava ms enll de la msica. A Rock&Cat, gaireb tots hi sn representats, a excepci de LaxnBusto i daltres ms annims per igualment importants.
La pellcula es podr veure als cinemes de les quatre capitals catalanes, a ms de Sabadell, Viladecans, Vic, Matar, Badalona, Cerdanyola, Barber, Vilafranca, Manresa, LHospitalet i Bilbao. Una cita interessant per els nostlgics.
Notcies - Cinema Catal . NET
Cartell de Rock&Cat

lectures: 1892

Dani Sol

19 d'abril de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small