cinema catal� . caT
Notícies anteriors
SEGONA EDICI DE LA MOSTRA INTERNACIONAL DE CINEMA SOBRE LA FAMLIA
Aquest proper dissabte dia 6 sinaugurar la Segona Mostra Internacional de Cinema sobre la Famlia, un certamen que sallargar durant quatre mesos en els que es realitzaran una trentena dactes, i el tret de sortida del qual, organitzat per CinemaNet, amb collaboraci amb el Grup dEntitats Catalanes (GEC) de la Famlia, estar encapalat per lexpresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol.
Durant lacte dinauguraci, lactor Conrado San Martn, veter intrpret que ha treballat, entre daltres, amb Rosa Vergs o Carles Benpar, rebr de les mans de lexpresident lOla de Oro de la desena edici dels premis cinematogrfics Famlia. En el mateix acte shomenatjar la Mare, amb una concentraci de mares amb infants, i tamb es podr gaudir de msica de cinema en directa, amb lactuaci de la Banda Simfnica de Les Roquetes.
Durant els quatre mesos que durar la Mostra, es dedicaran jornades a diferents temes, entre els que destaquen el dedicat al cinema i les drogues, lhomenatge a tots els guanyadors dels premis Famlia, la participaci dels directors Krysztof Zanussi (Polnia) i Gianni Amelio (Itlia), i de lactriu britnica Olivia Hussey, a ms de lentrega dels premis Rovira-Beleta de guions de curtmetratges escrits per joves, aix com unes jornades de cinema danimaci i ms duna vintena de cinefrums.
Lentrada a lacte dinauguraci ser lliure i gratuta, i tindr lloc al Caixafrum de Barcelona (Marqus de Comillas, 6-8) a les 12h. del migdia.
Notcies - Cinema Catal . NET
L'actor homenatjat, Conrado San Martn

lectures: 3536

Dani Sol

4 de maig de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small