cinema catal� . caT
Notícies anteriors
SUMA'T A L'EXPERINCIA DE DIBA EXPRESS!!
Del 24 al 28 de maig, Barcelona acollir la segona edici del Festival DiBa, una curiosa proposta que combina programaci audiovisual i musical amb projeccions de llargmetratges, documentals, vdeo clips, videoart, animaci i concerts, entre altres, amb la finalitat de donar suport a la incorporaci de les noves tecnologies digitals a la creaci audiovisual. En l'edici de l'any passat, van participar prop de 8.000 persones i es van projectar ms de 90 produccions; tanmateix, entre els seus convidats, el DiBa va comptar amb la presncia de reconeguts professionals habituals del format digital, com el mexic Arturo Ripstein, la seva co-guionista Paz Alicia Garciadiego o els realitzadors Juanma Bajo Ulloa i Julio Wallovits. Una de les activitats ms cridaneres del festival s el DiBa Express que us dna l'oportunitat de convertir-vos en els protagonistes d'un cap de setmana cinematogrfic tot realitzant un curtmetratge durant 3 dies; per fer-ho noms cal que respecteu les 5 condicions Express, que sn:

1. Totes les produccions es filmaran amb cmeres digitals i a localitzacions preexistents de Barcelona, siguin interiors o exteriors, sense que, en cap cas, sigui necessria la construcci/creaci dun escenari, plat o decorat.
2. El film tindr una durada mxima de 6 minuts.
3. El temps que es proposa per a la realitzaci del film s de 72 hores (des de la primera seqncia filmada fins el muntatge final).
4. El dijous 25 de maig a les 12 hores la organitzaci del festival convoca a tots els participants a la seu del festival (C/Nou de Sant Francesc, 4, 08002 BCN) per donar-los les acreditacions al festival i transmetrels la paraula clau sobre la qual hauran de tractar els curts.
5. Totes les propostes Express hauran de ser presentades en format DV o DVD el diumenge 28 de maig a les 12h a la seu del festival (C/Nou de Sant Francesc, 4).

El premi al millor curt s una CMERA CANON XM2 (valorada en 2.700) i un software dedici AVID Xpress pro HD (valorat en 1.500). El segon premi consistir en dos softwares dedici Avid Liquid, un al millor muntatge i un altre a la millor realitzaci. Finalment, cal saber que el diumenge 28 de maig, a partir de les 18h, es projectar una selecci dels millors curts a la festa de clausura del festival (sala APOLO, BCN). Interessant, no? doncs ja podeu anar pensant en idees.
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1938

Albert Galera

9 de maig de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small