cinema catal� . caT
Notícies anteriors
HUSTON I VISCONTI, DOS MESTRES A LA FILMOTECA
Dos dels directors ms seguits i idolatrats pels cinfils, John Huston i Luchino Visconti, sn motiu d'homenatge a la Filmoteca de Catalunya. El 2006 s'ha convertit en l'any dels centenaris, i per aquesta ra, la Filmo s'encarrega d'oferir-nos una retrospectiva d'ambds cineastes.
Diferents, Huston i Visconti han estat dos dels directors ms respectats al llarg del temps. La seva visi de la vida a travs del celluloide ha marcat moltes generacions d'aficionats al set art, i per aix caldr estar atents a la programaci de la Filmoteca a partir de dem dilluns. Per encetar l'homenatge a John Huston, a les 17.30h. tindrem l'ocasi de visionar Across the Pacific (A travs del Pacfic), un intent de repetir l'xit de The Maltese Falcon (El falc malts), i el dimarts 20 seguir la retrospectiva amb We Were Strangers (rem desconeguts) i la prpia El falc malts. Pellcules com Key Largo (Cayo Largo), The Red Badge of Courage (La roja insgnia del valor), A Walk with Love and Death (Passeig per l'amor i la mort), Beat the Devil (La burla del diable), The Asphalt Jungle (La jungla d'asfalt), The African Queen (La reina d'frica), i The Unforgiven (Els que no perdonen) sn altres obres que tindrem l'ocasi de veure la propera quinzena. El cicle s'allargar fins finals de juliol.
Per la banda de Visconti, l'homenatge s'iniciar el proper dimecres amb la projecci de Bellissima a les 22.00h., a la que seguiran Senso, Le notti bianche (Les nits blanques), Rocco e i soui fratelli (Rocco i els seus germans), Ludwig i Death in Venice (Mort a Vencia), entre d'altres.
De nou, una ocasi inmillorable per apropar-nos a la Filmo i gaudir de dos grandssims cineastes que compartiran cartellera amb Hitchcock, Peckinpah i un dels mxims exponents de l'escola de Barcelona, Jos Mara Nunes.
Notcies - Cinema Catal . NET
Els dos cineastes homenatjats, John Huston i Luchino Visconti

lectures: 1938

Dani Sol

18 de juny de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small