cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL FESTIVAL DE MANRESA ESCALFA MOTORS
El Festival Internacional de Cine Negre de Manresa convoca les bases pel VIII Concurs de Curtmetratges, el V Concurs de guions y el IV Concurs de Cmic. FECINEMA ha fet arribar les convocatries a les diverses productores, escoles de cine i de cmic com de guionistes. Totes es poden consultar a la web del certamen: www.cinemanresa.com

El Festival de Manresa es consolida com una referncia dins el gnere negre i en aquesta vuitena edici ha establert un premi de 3000 pel millor curt i la possibilitat que el Jurat Jove del certamen pugui seleccionar un altre curt i atorgar-li un guard valorat en 1000 .

A la categoria de guions tan sols es donar un nic premi al millor gui original i indit, de gnere negre i per llargmetratge, valorat en 3000 . Aquesta convocatria ha estat realitzada de forma conjunta amb la productora FILMAX, que pactar amb el guanyador, la possibilitat de portar al treball a la gran pantalla i adquirir els drets d'autor de l'obra guardonada.

En el IV Concurs de Cmic, al igual que el de guions, tan sols hi haur un nic guard valorat en 1000 .

Els guanyadors rebran lesttua del Premi Plcido, obra de l'escultora ngels Freixanet.
Cinemacatala.net seguir l'evoluci i les incidncies que es vagin generant d'un dels Festivals ms interessants del panorama cinematogrfic catal. Estigueu atents.
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 2020

Jaume Claver

24 de juny de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small