cinema catal� . caT
Notícies anteriors
FABIN BIELINSKY ENS HA DEIXAT
El director argent Fabin Bielinsky ha mort aquest passat dijous a causa d'un infart agut de miocardi. El cineasta argent, de 47 anys i director de Nueve reinas, ha patit un atac de cor mentre dormia a l'hotel Marriott de So Paulo, a Brasil, pas al que s'hi havia dirigit per realitzar un csting. Bielinsky patia problemes d'hipertensi, ra per la qual havia deixat de fumar i procurava dur una vida el ms saludable possible, segons ha dit un amic de la famlia.
El seu segon film com a director, El aura, protagonitzat tamb per Ricardo Darn, va ser reconegut aquest passat dilluns amb sis Cndors de plata, els premis ms important del cine argent, entre els que destaquen el de millor director, millor actor i millor pellcula.
Bielinsky, nascut el 3 de febrer de 1959 a Buenos Aires, havia estudiat a l'Instituto Nacional de Cinematografa y portava ms de quinze anys treballant com a ajudant de direcci al cinema i la publicitat abans d'aconseguir l'xit li amb la seva primera pellcula, Nueve reinas, film que va rebre ms de vint premis internacionals i un gran reconeixement per part del pblic.
Degut a aquest lamentable succs, Ricardo Darn, protagonista de les dues pellcules de Bielinsky, ha susps algunes de les entrevistes concertades amb mitjans catalans i espanyols a arrel de l'estrena de la seva nova pellcula, La educacin de las hadas, de Jos Luis Cuerda.
Notcies - Cinema Catal . NET
El cineasta, Fabin Bielinsky

lectures: 1860

Dani Sol

30 de juny de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small