cinema catal� . caT
Notícies anteriors
TRET DE SORTIDA A LA XI MOSTRA DE CINEMA GAI I LESBI DE BARCELONA
Una nova edici de la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbi de Barcelona s a punt de comenar. L11a Mostra se celebrar del 6 al 13 de juliol de 2006 i estrenar nova seu als Cinemes Casablanca (Passeig de Grcia, 115). Amb la idea de combatre els estereotips sobre els homosexuals, la Mostra Lambda oferir pellcules, totes elles indites, en qu la sexualitat esdev un element ms de les moltes qualitats que configuren la identitat de la persona que es reconeix gai o lesbiana.
El proper dijous dia 6 tindr lloc la projecci de la pellcula inaugural del certamen, A Home at the End of the World, un drama protagonitzat per Colin Farrell, Robin Wright-Penn i Sissy Spacek, escrit pel que fou l'escriptor de l'obra en la que es va basar The hours (Las horas), i que comptar amb l'assistncia del seu productor, John Hart (Boys Don't Cry).
La Mostra ofereix en exclusiva pellcules indites dirigides a tot tipus de pblic, entre les quals cal destacar, a ms del film inaugural, la primera pellcula gai de la histria, Diferent from the Others, una curta pellcula alemanya de 1919, i la catalana Electroshock, de Juan Carlos Claver. El certamen tamb ofereix una taula rodona sobre "Una altra mirada a Hitchcock", on Boris Izaguirre (presentador), Carles Mir (crtic de cinema), Merc Coll (codirectora de la Mostra Internacional de Films de Dones) i Jaume Gil (director de la Mostra) analitzaran l'obre del mestre britnic des d'una altra perspectiva el proper 11 de juliol al caf bar Punto de Barcelona (20.00 h.). El debat ser complementat amb la projecci de Rebecca i Psycho, els dies 8 i 11 de juliol respectivament, a les 18.00h.
De la mateixa manera, cal destacar l'entrega del I Premi Lambda a Los dos lados de la cama i la FITCGAY, una sellecci de fins a catorze curtmetratges mexicans que arriben grcies a la collaboraci entre la Mostra Lambda i el Festival de Cine y Teatro Gay de Mxico.
Per ms informaci, podeu visitar la web del Festival.
Notcies - Cinema Catal . NET
Cartell promiocional del Festival

lectures: 1888

Dani Sol

4 de juliol de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small