cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL CINEMA ALEXANDRA ES TRANSFORMA
A partir del proper divendres 14 de juliol, quan opteu per anar a lemblemtic i tradicional cinema Alexandra de la Rambla Catalunya de la capital catalana, us trobareu amb un important canvi dinfraestructura: la seva sala gran sha dividit en dues. La pellcula encarregada dobrir aquesta nova etapa de lhistric cinema s Jai vu tuer Ben Barka (El cas Ben Barka), de Serge Le Pron. El curis del cas s que es dna la circumstncia que a labril de 1973, el mateix cinema Alexandra estrenava el film dYves Boiset, LAttentat (El atentado), pellcula centrada en el segrest i presumpte assassinat del dissident marroqu Mehdi Ben Barka, el mateix cas que analitza aquesta nova pellcula sobre el polmic esdeveniment succet lany 1965 i encara avui en dia no esclarit.
Per tots aquells habituals del cinema Alexandra, cal destacar que es mantindr el seu imponent vestbul, si b es retocar de tal forma que es pugui gaudir duna zona de bar amb taules molt acollidores que esdevindr en un rac a on deliberar sobre les pellcules projectades i crear un ambient cinfil i carismtic, a on ms s'hi crearan unes petites llibreria i videoteca. Tanmateix, a partir del proper mes doctubre, tamb s previst remodelar les tres sales restants del cinema Alexandra, assolint aix una renovaci total per millorar les seves condicions de projecci.
En una poca de tancaments de sales emblemtiques, aquesta notcia de la remodelaci dun cinema clssic esdev gaireb com un regal div per tots els qui desitgem continuar gaudint dels cinemes de sempre.
Notcies - Cinema Catal . NET
Escena de la pellcula El cas Ben Barka, que inaugurar el nou cinema Alexandra

lectures: 3247

Albert Galera

10 de juliol de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

s una excellent notcia!
Ddac15-12-2006

s una excellent notcia!
Ddac15-12-2006

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small