cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LA BANDA SONORA DE LES CHORISTES ARRIBA A CAP ROIG
Aquesta nit es podr gaudir, per primera vegada a Catalunya, dels que popularment coneixem com Els nois del cor o Los chicos del coro, aquells jovenets francesos que amb les seves veus van captivar la prctica totalitat de cinfils que en el seu moment van veure la pellcula Les Choristes (Los chicos del coro). Les veus que sentem llavors eren les del jove cor de Li que avui actuar a Calella de Palafrugell dins el marc del Festival Jardins de Cap Roig.
Els Petits Chanteurs de Saint-Marc interpretaran, a ms dels temes que tots recordem de l'entranyable film de Christophe Barratier i altres del mateix Bruno Coulais, composicions del seu nou treball discogrfic, aix com peces de msica clssica, popular i contempornia. Els ms de 100.000 discs venuts a tot l'Estat de la banda sonora de la pellcula avalen l'xit d'aquesta formaci coral itnegrada per 55 nens d'edats compreses entre els 10 i els 15 anys, i que tenen en com el fet de compartir escola a la localitat francesa de Li.
El concert comenar a les 22.00h., i el fruiran aquells afortunats que ja hagin pogut adquirir una entrada, ja que totes les localitats, que anaven des dels 25 fins els 75 euros, ja estan exhaurides.
Notcies - Cinema Catal . NET
Imatge dels Petits Chanteurs de Saint Marc

lectures: 4087

Dani Sol

11 de juliol de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small