cinema catal� . caT
Notícies anteriors
TORNEN LES GANDULES AL CCCB
Un any ms, el Centre de Cultura Contempornia de Barcelona (CCCB) somple de gandules per passar les nits dagost veient cinema a laire lliure. Sota el nom Noves Onades / Ones Noves, els dimarts, dimecres i dijous del mes dagost, el Pati de les Dones del CCCB acull una programaci que connecta les noves onades del cinema amb les darreres transformacions socials, artstiques, espirituals i tecnolgiques. Un cicle que semmarca en lesfera NOW.
Gandules 2006 porta a terme una petita exploraci de lespectre dones que recorre la histria del cinema: des de la nouvelle vague francesa a la recent nova onada de Taiwan, tot passant pels nous cinemes italians, britnics o nord-americans. Aquests moviments shan propagat en direccions imprevistes i s per aix que el cicle proposa tamb algunes de les seves influncies i inclou gneres recorrents com la cincia-ficci o les roads-movies, i aquells que han servit de pedrera a les noves onades: video-clips, diaris filmats, home movies o sries de televisi, entre daltres.
El trajecte sinicia i finalitza amb dos films del mestre Jean-Luc Godard, Pierrot le fou, de 1965 i el curtmetratge Dans le noir du temps, que formava part de la pellcula Ten Minutes Older, del 2002, als que acompanyaran el curt De nede frgen (Alcanzaron el transbordador), de Carl T. Dreyer, i el film L'home de la cmera, de Dziga Vertov, respectivament. El recorregut, per, saturar en estacions on els cinfils podran degustar obres de Jos Luis Guern, Franois Truffaut, Pier Paolo Passolini, Chris Marker, Jim Jarmusch, Jean Renoir i Werner Herzog, entre d'altres.
La cita ser doncs tots els dimarts, dimecres i dijous del mes dagost, al Pati de les Dones del CCCB, a les 22h., excepte els dies 1, 2 i 3 dagost, quan la projecci tindr lloc a les 22.15h. Lentrada ser lliure, per laforament limitat.
Notcies - Cinema Catal . NET
Imatge de l'anterior edici del Cinema a la Fresca

lectures: 2033

Dani Sol

25 de juliol de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small