cinema catal� . caT
Notícies anteriors
GRAN DONACI FOTOGRFICA AL MUSEU DEL CINEMA DE GIRONA
El Museu del Cinema de Girona ha rebut en donaci una collecci de prop de 14.000 fotografies de pellcules i intrprets que Alfred Barrs i Allu va recopilar mentre treballava per Cifesa, la mtica productora i distribuidora dels anys 50.
La collecci, donada pel fill de Barrs i Allu, Alfred Barrs i Camarasa, consta exactament de 13.966 fotografies de films i intrprets espanyols i americans de mitjans de segle XX. La majoria de les instantnies sn escenes de 595 pellcules, sobretot de Hollywood, rodades entre 1917 i 1965, tot i que tamb hi podem trobar fotografies destudi corresponents a 337 intrprets que van desenvolupar la seva carrera entre 1930 i 1965.
Grcies a la bona conservaci del material, que comprn fotografia sobre paper i diapositives, aix com en blanc i negre i colorejades pel propi Barrs, est prevista una exposici temporal de la collecci al propi Museu del Cinema de Girona un cop la feina de catalogaci, molt avanada grcies a la constncia de seu antic propietari, estigui completada.
Notcies - Cinema Catal . NET
Faana del Museu del Cinema de Girona

lectures: 1941

Dani Sol

25 de juliol de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small