cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL CINECLUB LA GARRIGA VA DE FESTIVAL
Per acabar amb l'estiuenc mes d'agost, el Cineclub La Garriga t preparada, per tots els cinfils, una frmula per alleugerar l'entrada al setembre. Es tracta d'un festival, que comenar el proper dijous 31 d'agost, i que s'allargar fins el diumenge 3 de setembre, en el que hi tindran cabuda projeccions dels estils ms variats.
La inauguraci, gratuta, correr a crrec de la pellcula de Jos Luis Cuerda Amanece que no es poco. L'acte tindr lloc al carrer Cardedeu de La Garriga (Barcelona) dins el marc de les festes del barri de Sant Ramon. A partir d'aqu, i fins el ja citat diumenge dia 3 de setembre, podrem gaudir de films tan diversos com Le temps qui reste (El tiempo que queda), de Franois Ozon, el taxista ful, de Jo Sol, o Vint anys no sn res, del recentment traspassat Joaquim Jord. Tot un seguit de documentals i produccions locals completaran els quatre dies de projeccions.
Els cinfils tenen, doncs, una cita a la barcelonina localitat de la Garriga. Si en voleu ms informaci, podeu visitar la pgina web oficial del Cineclub.
Notcies - Cinema Catal . NET
El logo del 10 aniversari del Cineclub

lectures: 1932

Dani Sol

28 d'agost de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small