cinema catal� . caT
Notícies anteriors
DEL RAVAL A EGIPTE
La nova pellcula d'Antoni Verdaguer, Raval, Raval, acaba de ser escollida per competir a la Secci Oficial del Festival Internacional de Cinema de El Caire, que es celebrar del 28 de novembre al 8 de desembre.
Raval, Raval s una producci de Pedro Domnech per a Stardis Pictures - la companyia distribudora d'Iris Star - i suposa un recorregut pel llegendari barri barcelon mitjanant una mirada coral en clau de documental sobre el dia a dia al barri. Seguint un concepte similar a l'utilitzat per Jos Luis Guern i la seva prestigiosa En construcci, el director egarenc de L'escot o La teranyina, s'endinsa a l'interior del Raval per oferir-nos un retrat que inclou a gent diversa que hi conviu, com artistes malalts, cantants perseguits per una banda de traficants, joves paquistenesos, prostitutes, estudiants universitaris i, fins i tot, tres brasilers que es guanyen la vida com a estatues humanes a Les Rambles.
Desprs de la seva presentaci oficial, el passat mes d'abril, a l'escenari del Centre de Cultura Contempornia de Barcelona (CCCB), ara podem confirmar que durant la celebraci del Festival de El Caire, es realitzar la presentaci internacional d'una pellcula que t tots els nmeros per convertir-se en un dels ttols ms premiats de l'any... qesti de temps.
Notcies - Cinema Catal . NET
Imatge promocional de Raval, Raval

lectures: 1984

Albert Galera

12 de setembre de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small