cinema catal� . caT
Notícies anteriors
BADITRI ADQUIREIX LA DARRERA PELLCULA DEL MESTRE PORTUGUS MANOEL DE OLIVEIRA
Baditri acaba dadquirir els drets de distribuci de la pellcula Belle Toujours, la darrera realitzaci del veter i prestigis director portugus Manoel de Oliveira. Amb quasi cent anys dedat, lautor de joies com El Convento, Party o Una pelcula hablada, ara ens ofereix una mirada nostlgica a tot un clssic del cinema europeu dels anys seixanta: Belle de Jour, film emblemtic de Luis Buuel. 38 anys desprs daquella inoblidable pellcula, Oliveira recupera els dos personatges protagonistes i ens situa en un context en el que ell pretn revelar-li un secret transcendental que afecta a ambds.
El mateix Oliveira sha encarregat descriure el gui i entre els protagonistes es mant Michel Piccoli, mentre que el personatge de Sverine Serizy que va immortalitzar Catherine Deneuve, ara s interpretat per Bulle Ogier. La resta del repartiment, inclou a Ricardo Trepa (nt de Manoel de Oliveira), Leonor Baldque i Julia Buisel.
Desprs del seu pas per festivals internacionals com els de Vencia i Toronto, la segent i imminent aturada dins el cam triomfal de Belle Toujours s el Festival de Sant Sebasti, que lha escollida per formar part de la secci Zabaltegi.
Notcies - Cinema Catal . NET
Escena de Belle Toujours

lectures: 2025

Albert Galera

20 de setembre de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small