cinema catal� . caT
Notícies anteriors
STAR TREK TAMB FA CAP A SITGES
El Festival Internacional de Cinema de Catalunya se suma als actes de celebraci del 40 aniversari d'Star Trek amb la projecci d'una selecci d'episodis i llargmetratges de la famosa saga, aix com una exposici d'objectes relacionats amb l'exitosa srie.
Les projeccions tindran lloc a l'espai Brigadoon, situat als jardins del cinema El Retiro, i oferiran el cicle Enterprise a la fresca, en el que diriament es projecta una selecci d'episodis i pellcules temticament agrupades: des dels Borgs fins els viatges temporals, passant per Q o Data. L'oferta es complementa amb colloquis sobre el fenomen Star Trek.
Per la seva banda, l'edifici Miramar alberga una mostra d'objectes relacionats igualment amb la saga, entre els que hi podem trobar fotografies firmades, calendaris, peces de vestuari, figures, reproduccions a escala real, publicacions i tot tipus de merchandising. L'organitzaci de l'exposici corre a crrec de Paramount Home Entertainment i la FAEST (Federaci d'Associacions Espanyoles d'Star Trek).
Notcies - Cinema Catal . NET
40 aniversari d'Star Trek

lectures: 1989

Dani Sol

10 d'octubre de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small