cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL CURTMETRATGE, A ESCENA
Desprs de lxit del passat Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona, Mecal i la SGAE han unit forces amb la intenci de crear un nou espai de projecci de curtmetratges i reunir al seu voltant als joves professionals que shan incorporat al mn del cinema a travs del cada cop ms prolfic mn del curt.
Durant aquest mes doctubre, Pantalla dAutor oferir dues niques sessions, pensades pel 19 i el 26 doctubre, on es projectaran curtmetratges de reconeguts directors del mn del cinema com Julio Wallovits (Smoking Room, de 2002 i codirigida amb Roger Gual, i La silla, de 2006) o Marc Recha (Pau i el seu germ, de 2001, Les mans buides, de 2003 i Dies dagost, de 2006). Al finalitzar les sessions, es convidar als assistents a una copa de cava.
Tanmateix, la proposta pretn promocionar i donar suport als nous realitzadors del nostre pas, pel que inclour en la programaci del primer dijous, 19 doctubre, la projecci dels curts No quiero la noche, d'Elena Trap, Bota de oro, de Jos Luis Baringo i Ramn Tarrs, i La explicacin de Curro Novallas. El segent dijous, dia 26 doctubre, els espectadors podran veure el curt guanyador de la secci Obliqua de Mecal Dosmilsis, El Cerco de Ricard scar i Nacho Martn, a ms dels curts Amar, d'Esteban Crespo i Rawal Recycle, de Marc Giralt.
Amb aquesta iniciativa, la SGAE i Mecal volen consolidar un espai de trobada de professionals del cinema i de pblic en general, aix com fer-lo ms assidu, convertint el primer dijous de mes en tot un hbit cinfil.
La cita s doncs a la seu a Barcelona de l'SGAE, al Passeig Colom 6, a les 19:30h. dels dijous 19 i 26 d'octubre.
Notcies - Cinema Catal . NET
Promoci de Pantalla d'Autor

lectures: 1962

Dani Sol

17 d'octubre de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small