cinema catal� . caT
Notícies anteriors
PREMIS DE LA XI MOSTRA DE CURTS DE VILAFRANCA
La Selecci Oficial de la 11a Mostra de Curtmetratges de Vilafranca, que premia els millors curts espanyols en 35mm, ja t guanyadors. Es tracta de Contracuerpo, dirigit pel madrileny Eduardo Chapero-Jackson, que ha guanyat el Premi del Jurat, dotat amb 2.000 euros. El curt, realitzat el 2006 i interpretat per Macarena Gmez, explica la histria d'una noia que porta al lmit la seva obsessi per la imatge, aprimant-se fins encabir el seu cos dins un maniqu que ser mostrat a l'aparador ms vist de la ciutat.
Per la seva banda, Sntona ha obtingut el Premi del Pblic, atorgat per votaci popular i dotat tamb amb 2.000 euros. El treball ha estat dirigit pel basc Jose Mari Goenaga l'any 2005 i interpretrat per Josean Bengoetxea i Tania De la Cruz, i mostra com en qesti de pocs minuts a vegades es pot arribar a sintonitzar amb alg.
La secci Pantalla Oberta, dedicada als joves creadors i als nous formats audiovisuals, ha premiat el curt 30m2, dirigit pel catal Joan Planas, amb 1.000 euros. El curt est realitzat en Mini DV, i mostra l'evoluci d'una parella jove, interpretada per Daniel Guimer i Diana Kerbeli, que viu els daltabaixos sentimentals entre les quatre parets d'un pis de 30 m2.
La proclamaci dels curts guanyadors es va dur a terme el passat dissabte, 25 de novembre, durant una sessi especial de cloenda en qu tamb es van projectar els curtmetratges de la productora d'animaci Pixar. El certamen, organitzat per Cine Club Vilafranca, va comenar el passat 16 de novembre i ha projectat una quarentena de curts en les diferents seccions: Selecci Oficial, Selecci Alternativa i Pantalla Oberta. La Mostra tamb ha dedicat una retrospectiva molt especial al centenari del naixement del director Roberto Rossellini i es va acomiadar el diumenge, 26 de novembre, amb la Pantalla Kanalla, una matinal d'animaci infantil.
Notcies - Cinema Catal . NET
El cartell de la Mostra de Curtmetratges de Vilafranca

lectures: 2001

Dani Sol

28 de novembre de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

La Pantalla Kanalla ha estat ideal perque s'ha recuperat tot els curts que precedeixen a les pellcules de la Pixar. Molts d'ells son millors que els propis llargmetratges degut a la dificultat de concentrat una histria en uns pocs minuts. Recordeu The
Jaume28-11-2006

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small