cinema catal� . caT
Notícies anteriors
5 ANYS DXCNTRIC, EL CINEMA DEL CCCB
Enguany el CCCB (Centre de Cultura Contempornia de Barcelona) commemora el cinqu aniversari de la seva programaci estable de cinema i vdeo, Xcntric, una suggestiva forma de difondre les produccions audiovisuals ms enll dels circuits comercials. Aix, al llarg daquests darrers cinc anys, la seva programaci ha incls tant a cineastes purament experimentals, com documentalistes o autors amb un llenguatge propi. Ara, des del CCCB ens ofereixen un programa molt interessant i seductor per celebrar aquest aniversari com cal; preneu nota per aqu teniu el calendari dactivitats que ens proposen:

Del 22 de desembre de 2006 al 18 de mar de 2007: Exposici THATS NOT ENTERTAINMENT! El cinema respon al cinema: La mostra proposa un recorregut pel cinema de les idees, aquest cinema que no s part de la indstria de lentreteniment i que en la seva factura i el seu contingut demostra el potencial artstic, reflexiu i documental del mitj. Entre daltres, la mostra compta amb Peter Kubelka, Gustav Deutsch, Stan Brakhage, Jos Antonio Sistiaga, Jean-Luc Godard o Mathias Mller.
i LArxiu Xcntric: Les pellcules que conformen la programaci dXcntric tenen en com la seva difcil visibilitat i lescassa o nulla circulaci pels circuits de distribuci comercial. Davant la dificultat de poder veure o consultar aquest tipus de films, i tenint en compte les reiterades sollicituds del pblic dXcntric per poder tornar a veure algunes de les pellcules, el CCCB posa a disposici del pblic lArxiu Xcntric.
La publicaci Xcntric. 45 pellcules contra direcci: un llibre que reuneix una selecci de favorits, d'imprescindibles, de fites d'aquest cinema al marge del circuit comercial i una referncia escrita i grfica de la tasca realitzada.
Els dissabtes 13 de gener, 17 de febrer i 17 de mar de 2007: Les Nits Xcntric: En el marc de la sisena temporada dXcntric, el cinema del CCCB, shan programat tres sessions especials per celebrar el seu 5 aniversari: les NITS XCNTRIC.
Dies 19, 20 i 21 de febrer de 2007: Jornades Experimenta. Mirades contempornies al cinema experimental: Trobada internacional per debatre lestat actual i els canvis que shan produt en el cinema experimental en els ltims temps.
Notcies - Cinema Catal . NET
Escena de Film Ist (1-6)/(7-12), de Gustav Deutsch

lectures: 1869

Albert Galera

4 de desembre de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small