cinema catal� . caT
Notícies anteriors
DIES D'AGOST, A LA CATALUNYA NORD
El darrer film de Marc Recha, Dies dagost, sestrenar, en la seva versi original, tamb a la Catalunya Nord. Ser a partir del 3 gener de 2007 que els espectadors nord-catalans podran gaudir daquesta aclamada road movie, al Cinma Rive Gauche, de Perpiny.
No s la primera vegada que aquest cinema programa cintes en catal, ja siguin del propi Recha o de Ventura Pons. Tanmateix, lexcepcionalitat de la nostra llengua a les pantalles comercials de la capital rossellonesa fa que aquesta estrena sigui un autntic esdeveniment. Per a aquesta ocasi, els responsables de lestabliment han organitzat tamb dues trobades amb el realitzador, que tindran lloc a les 19:10 i a les 21:30 del proper 5 de gener.
Les dues petites sales del Rive Gauche estan situades al nmero 29 del voral Vauban, just al centre de la vila. Especialitzat en programaci dart i assaig, projectada sempre en versi original subtitulada al francs, aquest local s un referent per als cinfils perpinyanesos des de fa un grapat danys. Per a major informaci, podeu visitar el web www.cine-movida.com.
Notcies - Cinema Catal . NET
Cartell de la pellcula Dies d'agost

lectures: 1865

Enric Monn

11 de desembre de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small