cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL CORONEL MACI S'ESTRENA A LES BORGES BLANQUES
Les Borges Blanques, seu de gran part del rodatge d'El Coronel Maci, aix com testimoni de primera fila i element catalitzador de l'evoluci personal i poltica d'en Francesc Maci, ja que hi va comenar la seva carrera poltica, acollir l'estrena del film de Josep Maria Forn.
La data escollida per l'estrena, el 22 de desembre, servir per homenatjar el President tot commemorant la seva mort el 25 de desembre de 1933 a Barcelona.
El film ens presenta un Maci poc conegut, jove, monrquic, militar de carrera i comproms amb l’exrcit espanyol, per que no dubtar a plantar cara a tothom per defensar el que creu ms just per Catalunya i pels catalans.
Com a mostra d'agrament cap a la poblaci de Les Borges Blanques, per la collaboraci i entusiasme demostrat durant el rodatge del film, l'accs al pavell poliesportiu, on es projectar la pellcula, ser lliure, gratut i obert a tothom. Hi assistiran els actors Abel Folk, Marta Marco, Molly Malcolm, Flix Pons, Pep Corts, i el director Josep Maria Forn.
El Coronel Maci es projectar tamb als Cinemes Urgell de Mollerussa, els dies 23, 24, 25 i 26 de desembre, al Cinema Majstic de Trrega, el 29 i el 30 de desembre, i l'1 de gener de 2007, i el 26 de gener del 2007 a la capital de la provncia, a Lleida.
Notcies - Cinema Catal . NET
Cartell oficial de la pellcula

lectures: 1978

Dani Sol

21 de desembre de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

A veure si l'Abel Folk per fi t sort al cinema...
El pelic21-12-2006

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small