cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ARTFUTURA PRESENTA UNA NOVA EDICI DEL RESFEST A BARCELONA
ArtFutura presenta a lEspai Movistar del Parc del Frum de Barcelona la desena edici de Resfest, un festival que mostra els ltims videoclips, curtmetratges, animaci i disseny grfic en moviment que recorre els sis continents i quaranta ciutats de tot el mn.
Desprs de la seva estada a Madrid i Cadis, Resfest tanca a Barcelona la gira internacional de 2006, que va iniciar al Centre Pompidou de Paris i al Museu dArt Contemporani de Chicago el passat octubre.
RESFEST compleix 10 anys mostrant el treball de generacions de creadors que, per mitj de les noves eines digitals, volen renovar el llenguatge de la imatge en moviment.
Assistiran convidats de luxe com Jesse Ashlock (editor de la revista RES) o els realitzadors espanyols seleccionats com Luis Cerver, Lope Serrano, Maral Fors o Boolab. I Getty Images presentar el seu projecte The Next Big Idea, en el que directors de tot el planeta han realitzat nous treballs a partir de material darxiu.
Podreu veure ms de 300 treballs recollits en onze monogrfics i retrospectives que abracen temes tan diversos com el terror, lactivisme o videoclips de grups tan emblemtics com Radiohead. Es va iniciar el passat dijous 21 de desembre i finalitza dem dissabte.
Una manera diferent de veure i gaudir el cinema i que obra infinites possibilitats de cara al futur.
Notcies - Cinema Catal . NET
logo de RESFEST

lectures: 1825

Jaume Claver

22 de desembre de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small