cinema catal� . caT
Notícies anteriors
CHARLES CHAPLIN A LA TERRA FERMA
LOrquestra Simfnica Juli Carbonell de les terres de Lleida acomiada lany 2006 oferint 3 concerts de cinema.
LOrquestra amb Charles Chaplin s el ttol dels concerts que lOrquestra, sota la batuta del seu director titular Alfons Revert, oferir aquest cap de setmana i dimarts vinent, diada de Sant Esteve, i que semmarquen dins les actuacions incloses en el seu III Festival dHivern.
Aix, LOrquestra amb Charles Chaplin ser dissabte 23 de desembre a les 18:00 hores a lAuditori Enric Granados de Lleida, lendem diumenge 24 de desembre a les 12:00 hores al Teatre Armengol de Bellpuig i el dimarts 26 de desembre a les 19:00 hores a lAuditori Winterthur de Barcelona. El mateix concert es repetir encara el dia 1 de gener a les 18:00 hores a Ponts.
Durant el concert, lOrquestra illustrar amb msica sincronitzada del novaiorqus Carl Davis les imatges de dues grans obres mestres de Charles Chaplin: LAventurer i LImmigrant. No s el primer cop que Carl Davis fa un treball similar presentant-lo a Catalunya; far ms de deu anys que a Torroella de Montgr va posar msica per la pellcula Los cuatro jinetes del Apocalipsis de Rex Ingram(1921).
A ms, entremig de les dues pellcules i per a celebrar els 100 anys del naixement de Dimitri Xostakvitx, es podr escoltar diversos fragments de la banda sonora que aquest polifactic compositor rus va escriure per a la pellcula La Nova Babilnia.
Una bona proposta cinematogrfica per acabar l'any 2006.
Notcies - Cinema Catal . NET
Charles Chaplin

lectures: 1908

Jaume Claver

23 de desembre de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small