cinema catal� . caT
Notícies anteriors
XAVIER ATANCE REEMPLAA CARLES BALAGU A LA PAC
Motius personals i professionals van propiciar la renncia de Carles Balagu a la presidncia de l'associaci Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC), i ara, el seu lloc ser ocupat per Xavier Atance, conseller delegat de Benec Produccions.
Atance, nascut a Barcelona l’any 1960, ha estat creador i productor multidisciplinar, i va iniciar la seva carrera professional en el sector audiovisual el 1986 com a soci fundador de Benec Produccions, on fins avui ocupa el crrec de Gerncia i Disseny de Producci. Des de llavors ha estat gerent de Barcelona Media S.A (1989-1991) i Administrador de l’editora musical Plusmusic (1992-2000), crrec que ha compaginat amb la seva activitat a Benec i la direcci de Scenic Drive.
Com a productor executiu de llargmetratges i tv movies destaquen El cas Pinochet, Cravan vs Cravan, The Dragon House, Como Mariposas en la Luz, Dies d’Agost i El Pallasso i el Fhrer. Com a creador i productor de programes per televisi ha realitzat: Qu Non? , Pinzellades D’Art, Nostranau, El Apuntador, La Revista de l’Espectacle, Mar i cel, Poe, Rodasons, i El diari d’Anna Frank, entre altres. En el camp del documental per televisi ha produt Bhutan’s Secret, Un Tal Mulibahan, Kailas el Centre de l’Univers, El Dibuixant, Terra d’esperana i L’altre Rusiol, entre d’altres. A ms a ms, tamb s productor de publicitat i vdeo institucional.
Atance tamb ha estat vinculat al mn de la docncia com a professor Titular de Tcnica Audiovisual a ICOMI i a l’Abat Oliva, professor dels Msters de Gesti Cultural de la UPC i de la Diputaci de Barcelona, i del Mster de Direcci de Comunicaci Empresarial i Institucional de la Universitat Autnoma de Barcelona. Ha format part de la junta de la ACPCA i PAC. s membre soci de EDN (European Documentary Network) i de APPE (Associaci de Productors de Publicitat d’Espanya).
Notcies - Cinema Catal . NET
Xavier Atance

lectures: 2182

Dani Sol

27 de desembre de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small