cinema catal� . caT
Notícies anteriors
WOODY ALLEN RODAR A CATALUNYA I EN CATAL
Definitivament, loficina de premsa del geni novaiorqus ha anunciat que a mitjans del 2008, Woody Allen donar per acabada la seva etapa londinenca i nobrir una de nova a Catalunya. Allen mai ha amagat la seva predilecci per casa nostra, i desprs danys de rumors, sha fet oficial el que tothom sabia per prcticament ning satrevia a confirmar. El ms sorprenent, per, s el fet que shagi anunciat que la primera pellcula dAllen a Catalunya ser rodada ntegrament en catal: vaig apadrinar la setmana de la cultura catalana a Nova York lany 2000 i em va encisar. No veig una millor manera de tornar lestima que el poble catal mha demostrat durant tots aquests anys, que aquesta.
Lacord, signat amb la Generalitat de Catalunya i diferents ajuntaments com els de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Banyoles, Molins de Rei i Santa Llogaia dlguema, far que Woody Allen rodi cinc pellcules a Catalunya en cinc anys, de les quals ja ha transcendit el ttol de la primera, Cotofluix, que en la seva carrera comercial a lestranger portar el ttol de Catalan Cotton. En el comunicat ems per lagncia de premsa, Allen confirma que: s una paraula que sempre mha fascinat per la seva sonoritat. Woody Allen se suma daquesta manera a limaginari club de fans de la paraula, fundat als anys 70 per Johann Neskens, el jugador del Futbol Club Barcelona a qui ngel Mur, el massatgista del club, li va ensenyar a pronunciar. La pellcula ser una comdia bastant coral, i tot i que no ha transcendit el nom dels seus protagonistes, algunes veus ja situen Andreu Buenafuente, Josep Maria Pou, Llus Homar, la nova musa del director, Scarlett Johansson, Naomi Watts i Juliette Binoche, que segons algunes webs dinformaci cinematogrfica, portarien ja sis mesos estudiant el nostre idioma.
Lacord amb el cineasta, ha estat possible grcies a lempenta mostrada pel President Jos Montilla, qui sempre sha declarat gran seguidor de les pellcules de Woody Allen. Montilla, en declaracions a un conegut programa de rdio, ha confirmat la notcia: La simbiosi Woody- Catalunya reportar beneficis a ambdues parts, i s que els catalans ens veurem representats a lestranger i Woody Allen xalar de valent treballant amb nosaltres. Malauradament, aix representar haver de reduir la inversi en cinema catal, nogensmenys tots ens en veurem beneficiats. Algunes veus apunten a una petita aparici de Montilla almenys a Cotofluix.
Laltra cara de la moneda ha estat el Partit Popular, que mitjanant ngel Acebes, en una entrevista mantinguda amb Federico Jimnez Losantos, ha lamentat que Allen shagi decidit per Catalunya en el lloc de lEspanya Global: tindria molta ms tirada una pellcula de Woody Allen amb sevillanas y tapas que amb sardanes i botifarra amb seques. s una llstima.
Notcies - Cinema Catal . NET
Woody Allen

lectures: 2016

Redacci

28 de desembre de 2006


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

comooorrrr???!!!
fifi28-12-2006

com m'hauria agradat haver llegit aquesta noticia qualsevol altre dia!!!
Pau28-12-2006

Innocentada
edu28-12-2006

Innocentada!!!
edu28-12-2006

us heu deixat que en comptes de comptar amb la seva habitual banda sonora de jazz, mr. allen est estudiant introduir-hi alguna sardana
marga28-12-2006

Molt bo!!!
Joel.28-12-2006

Doncs jo m'ho havia cregut. Llstima!
Ftima28-12-2006

Jo tb m'ho havia cregut, collons!!!!! Merda, jeje
Ivan30-12-2006

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small