cinema catal� . caT
Notícies anteriors
CELR ESCALFA MOTORS
Celr ens convida, per tercer any, al Festival de Curtmetratges daquesta localitat gironina, un certamen englobat dins els festivals i mostres de cinema organitzades per cineclubs catalans, coordinat per la Federaci Catalana de Cineclubs.
Enguany es creen dos nous premis: els premis Cineclub 2001. En una primera categoria sengloben totes aquelles produccions fetes amb pocs recursos per amb molt talent provinents majoritriament de realitzadors joves que utilitzen els formats digitals com a camp dexperimentaci i formaci. I en una segona categoria es vol premiar els curts danimaci, gnere que sempre ha format part important de la programaci del festival per que no comptava amb una categoria prpia.
Tamb ser una novetat daquest any lampliaci del temps del festival en un dia ms. Aprofitant la participaci del Cineclub 2001 als Festivals i Mostres Organitzades per Cineclubs, es dedicar tot un dia a veure, fora de concurs, els millors curtmetratges de la darrera temporada vistos al llarg de totes les mostres i festivals agrupades sota la Federaci Catalana de Cineclubs de Catalunya. Ser una sessi de luxe que inaugurar aquest tercer festival.
Ja sigui per mostrar les vostres creacions, com per gaudir dels millors curts de la temporada, penseu en Celr pels dies 27, 28 i 29 dabril.
Teniu tota la informaci i el calendari de Festivals del 2007 al web www.federaciocatalanacineclubs.net, i ms informaci del festival a: www.festivalcurtscelra.com
Notcies - Cinema Catal . NET
Logo del Cineclub 2001

lectures: 1843

Dani Sol

3 de gener de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small