cinema catal� . caT
Notícies anteriors
UNA ALTRA GRAN PRDUA, YVONNE DE CARLO
Lactriu Yvonne De Carlo, la inoblidable Lily Munster de la srie de televisi La familia Munster, aix com coprotagonista de diverses pellcules juntament amb actors del calibre de Clark Gable o Charlton Heston, ha mort a ledat de 84 anys.
Segons va informar el seu fill, Bruce Morgan, De Carlo, lesposa de Moiss a The Ten Commandments (Els Deu Manaments, 1956), va morir dilluns passat per causes naturals a la casa de Motion Picture & Television Fund, al suburbi Woodland Hills, de Los Angeles.
Yvonne De Carlo, que havia estat patint un fort deteriorament de salut durant els darrers anys, havia nascut amb el nom de Peggy Yvonne Middleton l1 de setembre de 1922 a la ciutat canadenca de Vancouver, rodejada de pobresa. El primer premi dun concurs de bellesa li va obrir les portes a petites aparicions en pellcules dels anys 40, com foren els casos de For Whom the Bell Tolls (Por quin doblan las campanas, 1943) i The Road to Morocco (Ruta de Marruecos, 1941). No va ser fins el 1945 que va obtenir un paper important a Salome Where She Danced (Salom, la embrujadora), interpretant una ballarina que arriba a un petit poble dArizona.
Males llenges van dir en el seu moment que la Paramount va fitxar lactriu perqu recordava a la seva gran estrella, Dorothy Lamour, i els executius de lestudi volien advertir Lamour, mostrant-li que podia ser substituida si donava problemes.
De Carlo tamb va aparixer a pellcules de srie B com Frontier Gal (La dama de la frontera, 1945), Scarlet Angel (El Capitn Panam, 1952) i Shotgun (La pradera sangrienta, 1955), on va aconseguir una gran quantitat de fans grcies a la seva estilitzada figura.
A lautobiografia de 1987, De Carlo assegurava haver mantingut relacions amb diversos personatges del Hollywood clssic com Howard Hughes, Robert Taylor o Billy Wilder.
Notcies - Cinema Catal . NET
Yvonne De Carlo destacava per la seva bellesa

lectures: 1944

Dani Sol

12 de gener de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

ja no deu quedar cap clssic, no?
peter12-01-2007

Pocs Peter, pocs...
Dani Sol12-01-2007

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small