cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ESTRENA OFICIAL D'EL CORONEL MACI A LLEIDA
El passat mes de desembre, i tal i com us vam informar des de cinemacatala.net, Les Borges Blanques, van acollir una pre-estrena del film El Coronel Maci, de Josep Maria Forn, ja que una bona part de la pellcula sha rodat en diversos indrets de les comarques de Les Garrigues i el Pla dUrgell. Ara s el torn de la capital de la provncia, la ciutat de Lleida, que dem divendres, dia 9, acull la seva estrena oficial i linici de la seva cursa per les pantalles comercials darreu del pas.
Lacte siniciar a les 12:00h. del migdia a la seu de lInstitut Municipal dAcci Cultural de Lleida, lIMAC, on el regidor Xavier Sez far la presentaci i on hi assistiran tant el director de la pellcula com els actors Abel Folk, Toni Alb, Xavi Noms, Juli Fbregas, Molly Malcolm i Roger Casamajor. A les 20:30h. tindr lloc lestrena de la pellcula al Teatre Principal, tamb amb lassistncia dels abans mencionats.
La pellcula se centra en la part menys coneguda de la trajectria vital de Maci. La imatge que la majoria coneix de Maci s la de lavi, motiu amb el que era anomenat afectuosament pels seus seguidors; lhome que el 14 dabril de 1931 va proclamar la Repblica Catalana. La pellcula, per, retrocedeix en el temps per explicar-nos els orgens de la seva trajectria i descobrir-nos el seu interessant mn interior. Tot i aix, El Coronel Maci no pretn ser un document histric i, per aquest motiu, ficci i realitat es barregen per cercar una combinaci entre laprenentatge, la descoberta i lentreteniment.
Notcies - Cinema Catal . NET
Cartell oficial de la pellcula

lectures: 1724

Dani Sol

8 de febrer de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small