cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ARA S, HI HAUR CATAL A LA PELLCULA DE WOODY ALLEN
Ara que cada cop ens queda ms lluny la diada dels Innocents, dia en el que assegurvem la presncia del catal a la nova pellcula de Woody Allen, noves informacions van prenent cos. Tot i tractar-se en el seu moment duna innocentada, Jaume Roures, home fort de Mediapro, ens que dur a bon port lltima creaci del mestre novaiorqus, ha assegurat aquest mat, en declaracions a El mat de Catalunya Rdio, que la pellcula dAllen ser rodada a Barcelona, entre daltres localitats de lestat espanyol, i en angls, espanyol i catal. Roures tamb ha informat que Javier Bardem sunir a Penlope Cruz en el repartiment del film, que encara no t ttol, de la mateixa manera que dues actrius nord-americanes de les que no nha volgut desvetllar el nom.
Roures ha afirmat que Woody Allen inclour el catal grcies a la forta concepci que el cineasta t de la realitat catalana. Segons el productor, Allen coneix la situaci del catal, fins el punt que creu que a Catalunya tothom parla catal a totes hores. Amb aix, es veu que no s nova la capacitat dAllen per inventar-se histries interessants.
Notcies - Cinema Catal . NET
Woody Allen

lectures: 1894

Dani Sol

22 de febrer de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

A veure si grcies al genial Woody Allen aconseguim reflexionar pluralment sobre la crisi de la nostra llengua
Marc22-02-2007

Jo m'esperava que fos una pellcula ubicada a Barcelona, i per tant a Catalunya, que s aix de "altres localitats de l'estat"... Penlope Cruz, Bardem... a veure si far una Almodovariada :-(
22-02-2007

"Altres localitats de l'estat..." s el que va dir Jaume Roures. La veritat s que fa olor a Almodvar, per ja veurem. Donem-li un vot de confiana.
Dani Sol23-02-2007

quina rbia que em dna que hagi triat a Penlope Cruz i Javier Bardem i no a l'Edu Fernndez i la Vilarasau
Lluc23-02-2007

Alg sap qu s'ha de fer per fer de figurant?
Jordi22-03-2007

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small