cinema catal� . caT
Notícies anteriors
MSICA CINEMATOGRFICA EN EL VISUALSOUND DE BARCELONA
Dins els actes del Festival VisualSound que es celebra a Barcelona del 22 de febrer fins al 14 de mar, lAssociaci Catalana per a la Difusi de la Msica de Cinema (ACDMC) i el Centre Cvic Carmel, han organitzat una srie de activitats on el fil conductor s la msica composta per a laudiovisual.
El primer acte celebrat ahir divendres 2 de mar amb la inauguraci de lexposici La banda sonora a la nostra vida. Difusi i recepci de la msica de cine a Espanya, la ACDMC vol mostrar tot all que suposa la cara pblica del mn de la banda sonora: premsa, edicions discogrfiques, llibres, festivals, etc. Lexposici es podr visitar fins el 23 de mar. Dins de la mateixa diada, el Centre Cvic Carmel (C/Santuari, 27), va programar una sessi de cine amb acompanyament musical ("Msica i imatge") a crrec del pianista Alberto Soler, que proposava un original recorregut per algunes de les pellcules ms emblemtiques de la histria del cinema. Lacte es tancava amb la projecci dels curts seleccionats en el III Concurs de Bandes Sonores. El guanyador del qual es far pblic el 14 de mar a la clausura del VisualSound.
El segon acte, organitzat amb la collaboraci de lEscola Superior de Msica de Catalunya (ESMUC), s una taula rodona sota el lema "El reconeixement del compositor en laudiovisual: el curtmetratge com escola del sistema de producci", reunir al compositor Arnau Bataller (professor de Composici per a laudiovisual de la ESMUC i alma mater de la web: Msica para tu corto), el realitzador Csar Rodrguez Moroy (autor del curt La ltima pgina, Premi Caja Madrid a la Millor Msica Original en el Festival de Cine d'Alcal d'Henares 2006) i el professor de cinema de la Universitat de Barcelona i especialista en banda sonora Josep Llus i Falc, que actuar de moderador. Ser el dilluns 5 de mar, a las 20:00h. en el aula A111 de la ESMUC (Edifici L'Auditori. C/Padilla, 155).
Aquestes dues activitats son daccs lliure.
Notcies - Cinema Catal . NET
Cartell del VisualSound

lectures: 1752

Jaume Claver

3 de març de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small