cinema catal� . caT
Notícies anteriors
NEIX LASSOCIACI CULTURAL AMICS DE MIQUEL PORTER MOIX
El proper dimecres 4 dabril, a les 7 de la tarda, es presentar a la seu de lAteneu Barcelons, lassociaci cultural Amics de Miquel Porter Moix.
Lacte comptar amb la presncia de diversos membres de la Junta directiva daquesta nova entitat cultural, de representants de lAteneu, de familiars, de companys daventures i damics de Miquel Porter Moix.
L'associaci neix amb un triple objectiu:
a) Reivindicar la figura de Miquel Porter com a pea important de la cultura i la societat catalana de la segona meitat del segle XX. La finalitat s fer descobrir a les noves generacions aquesta figura polifactica de la cultura del nostre pas: home de cinema, universitari, sindicalista, msic, actor i autor teatral, poltic.
b) Preservar el seu patrimoni intellectual, mitjanant lexhaustiva catalogaci, la gesti i la posada a disposici de tots els estudiosos dun extens arxiu, composat de milers de llibres, revistes, documents, correspondncia, materials audiovisuals i obra indita.
c) Continuar amb la seva tasca cultural, social i humanstica mitjanant la promoci dactivitats, conferncies, edicions, seminaris i tota mena diniciatives que recordin el seu ideari.
En el decurs de la presentaci, fills i amics de Miquel Porter-Moix interpretaran algunes de les seves canons, prpies o predilectes. La celebraci es clour amb una copa de cava i un brindis a la seva memria.
Notcies - Cinema Catal . NET
Miquel Porter

lectures: 1735

Jaume Claver

26 de març de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Aquest senyor em mereix tots els meus respectes. Si algun dia existeix prpiament un cinema catal ser grcies, en part, a Miquel Porter-Moix.
scar30-03-2007

Estoy muy contenta de que se vea reconocida la labor de un hombre importantisimo para la cultura catalana, que fue un formador excepcional para todos los que fuimos sus alumnos
Llusa Hernndez02-04-2007

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small