cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL CCCB ENS APROPA LOBRA CLAU DEL CINEMA ISRAELI
El proper dijous 29 de mar i el diumenge 1 dabril tindr lloc una nova sessi de Xcntric, durant la qual el CCCB estrenar Diary (1973-1983), de David Perlov, considerada lobra ms important en la histria del cinema documental israeli. La projecci del diumenge 1 dabril comptar amb la presncia de Yael Perlov, filla del cineasta i una de les protagonistes dels diaris, i de la crtica de cinema Imma Merino, que presentar lacte.
Perlov va comenar Diary arran de lesclat de la guerra del Yom Kippur, lany 1973, i el va prosseguir fins a la invasi del Lban, el juny del 1982. s un document colpidor de la histria recent dIsrael contemplada a partir dels seus efectes en la vida ntima dun cineasta. Diary reflexiona sobre la tasca de lartista sotms a un conflicte poltic i cultural permanent.
La projecci es dividir en dues parts. La primera, que comprendr els tres primers captols, ser el dijous 29 de mar, a les 20.30h, i la segona, que ser dels captols 4 al 6, tindr lloc el diumenge 1 dabril a les 18.00h. Les projeccions seran a lAuditori del CCCB, amb una entrada de 3,60.
Notcies - Cinema Catal . NET
Una imatge del film

lectures: 1873

Dani Sol

27 de març de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small