cinema catal� . caT
Notícies anteriors
QUARTA EDICI DEL CLAM
El CLAM 07, Festival Internacional de Cinema Solidari que enguany celebra la quarta edici, projectar 55 pellcules i rendir homenatge al productor Elas Querejeta.
El Festival, que se celebrar del 20 d'abril al 6 de maig a l'Auditori Agust Soler i Mas de Navarcles, se centrar en temes com els poders en l'ombra, els esports i l'explotaci infantil. Durant aquests onze dies de Festival es podran veure 55 pellcules de les quals 27 sn curts a concurs, 6 curts d'animaci i 22 llargmetratges (dels quals 14 sn de ficci, 7 documentals i 1 llargmetratge d'animaci).
Respecte al concurs de curtmetratges del CLAM, dels 74 curts rebuts en aquesta quarta edici, un 20% ms que l'any passat, tots ells de temtica social. La Comissi de Cinema del festival ha seleccionat 27 dels curts presentats que opten als premis del Jurat i del Pblic i que es podran veure abans de la projecci de les pellcules. Els curts a concurs venen d'Espanya, de Colmbia, de Mxic, i de Veneuela.
El CLAM estar dividit en sis seccions: pellcules recents per ja estrenades; clssics del cinema; cinema infantil; estrenes del CLAM; documentals del CLAM; i el concurs de curtmetratges. Com en les anteriors edicions, el CLAM, lliurar el Premi Pere Casaldliga a una persona o entitat que hagi treballat per a la defensa dels principis que inspiren el certamen cinematogrfic.
Aquest any, el lliurament del premi tindr lloc el 5 de maig i anir a crrec de la periodista, Mnica Terribas. La quarta edici del CLAM s'inaugura aquest diumenge amb la presentaci pblica del certamen a l'Auditori Agust Soler i Mas de Navarcles.
Per ms informaci us podeu posar en contacte amb premsa del Clam i a la web: www.clamfestival.org
Notcies - Cinema Catal . NET
El CLAM

lectures: 1750

Dani Sol

19 d'abril de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small