cinema catal� . caT
Notícies anteriors
MOSTRA DE FILMS I FOTOGRAFIES
Les ONG Farmacutics Mundi i Medicus Mundi Catalunya, estan duent a terme la campanya La Salut en el Millenni: una signatura pendent. En aquest marc, hi trobem a la Mostra de Films i Fotografies La Salut en el Millenni, que tindr lloc el mes de maig als Cinemes Verdi de Barcelona.
La Mostra de films constar de 4 documentals que abordaran problemtiques vinculades directament als Objectius del Millenni en matria de salut: la mortalitat infantil, la salut materna, la SIDA, la malria, el Chagas i l'accs als medicaments. Es comptar amb la participaci de *Patricia Ferreira, Ricardo Preve i Violaine de Villers.
La campanya vol donar resposta, duna banda, al desconeixement que bona part de la poblaci t sobre els Objectius de Desenvolupament del Millenni (ODM) i, duna altra banda, vol implicar la societat catalana en la consecuci duna poltica de cooperaci internacional que vagi dacord amb la consecuci daquests objectius.
Parallelament, tindr lloc la Mostra fotogrfica del projecte d'atenci a les vctimes de violncia sexual a la Repblica Democrtica del Congo de Farmacutics Mundi i del projecte de millora de l'atenci primria de salut a Moambic de Medicus Mundi Catalunya.
L'entrada ser lliure. Podeu visitar la programaci a la segent web: www.lasalutenelmillenni.org
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1844

Dani Sol

4 de maig de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

ostres! s gratis
11-05-2007

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small