cinema catal� . caT
Notícies anteriors
15 ANIVERSARI DE LA MOSTRA DE FILMS DE DONES DE BARCELONA
La Mostra de Films de Dones de Barcelona se celebrar entre els dies 8 i 17 de juny, amb projeccions a la Filmoteca de Catalunya i a lEspai Francesca Bonnemaison. A ms, es realitzaran activitats paral.leles al Centre de Cultura de Dones F. Bonnemaison, a l'SGAE i al Collegi de Periodistes.
Destaca lhomenatge dedicat a Merc Vilaret, que comptar amb una secci comissariada per Merc Carbonell, amb la projecci dalguns dels seus programes i documentals ms significatius. Aquesta secci es completar amb dues taules rodones, una d'elles moderada per Mnica Terribas, i on participaran professionals vinculats a lhomenatjada: Llus M Gell, Sergi Shaff, Marisa Paredes o Josefina Molina. Els temes que es tractaran en aquestes taules rodones sn: Merc Vilaret: anatomia de la televisi i Merc Vilaret. Una autora a la televisi.
A aquest acte cal sumar-hi la Trobada de directores i productores catalanes. Colloqui entre diverses dones professionals de la televisi, que es celebrar al Centre de Cultura de Dones F. Bonnemaison.
La Retrospectiva Vera Neubauer oferir una oportunitat nica per conixer una de les realitzadores ms destacades del gnere danimaci a lactualitat, amb els seus ttols ms destacats. A ms, a la secci Memria de la Mostra, es podran veure alguns dels films ms emblemtics de les Mostres anteriors. I aquest any es programa una pellcula destinada al pblic infantil, per d'inters per a totes les edats. Una contacontes posar veu en directe.
Es preveu la presncia de les segents directores a la Mostra: Lucinda Torre i Diana Paz (directora de Resistencia, 2006); Lala Gom i Helena Snchez (directora i guionista de Dileg entre absents, 2006); Lisa Gornick (directora de Tick Tock Lullaby, Gran Bretanya, 2006); Montse Roman i Virginia Villaplana (coordinadores del cicle Utopies reversibles); Oliva Acosta i Elena Ortega (directora de Reyita, 2006); Vera Neubauer (a qui la Mostra dedica la Retrospectiva); Rosa Vergs (directora. Presenta la secci El vdeo del minut. Un espai propi, en la que tamb presenta un vdeo propi); Marina Spada (directora de Comme l'ombra, Itlia, 2006); Ghada Terawi (directora de What's Next i de The Way Back Home); Dima Abu Ghoush (directora de Good Morning Qalqilia) i Rowan Al Faquih (directora de Summer of 85, pellcules de la secci Palestina: diaris del setge).
Per a ms informaci, podeu visitar la web http://mostra.dracmagic.cat
Notcies - Cinema Catal . NET
Cartell Oficial

lectures: 1817

Dani Sol

31 de maig de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small