cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL XXVI FESTIVAL DE CINE DE TERROR DE MOLINS DE REI JA BELLUGA
A partir del 8 de novembre, Molins de Rei acollir una nova edici del Festival de cine de Terror. Aquest any, leix temtic del Festival ser lhomenatge als efectes especials de maquillatge, mostrant levoluci que aquests han tingut al costat dels films del gnere. Aquest ser el tema central tant de la programaci de les 12 hores de cinema de Terror, dissabte 10 de novembre, com de les activitats paralleles que es faran a partir de dijous 8 de novembre.
Des de ja, es poden trobar al web, www.terrormolins.com, les bases del Concurs de Curtmetratges de Terror i Gore, que per sis any se celebra en el marc del festival. Es tracta dun concurs que va agafant cada cop ms fora, i que lany 2006 va incrementar la dotaci econmica dels premis.
Entre les novetats per aquest any hi ha, a ms del canvi de dates respecte a ledici anterior, la renovaci del web del Festival, que permetr la interrelaci entre els assistents habituals al Festival, els seguidors del gnere i tots aquells que vulguin intercanviar opinions al voltant del cinema de terror.
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1690

Dani Sol

31 de maig de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

espero que sia tan guai com l'any passat
Pedro31-05-2007

A mi m'agrada molt el terror per actualment hi ha poques pelis bones.
Gerard31-05-2007

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small