cinema catal� . caT
Notícies anteriors
PANTALLES CATALANES ARRIBA A LLEIDA
Curt Ficcions arriba a Lleida amb el projecte Pantalles catalanes, una iniciativa que duu a diverses ciutats catalanes els millors curtmetratges del 2007. La presentaci ser el dijous 3 de juliol a les 12:00 als Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicaci de Lleida.
Pantalles Catalanes s una iniciativa que Curt Ficcions estrena enguany, grcies al suport de lInstitut Catal de les Indstries Culturals (ICIC) de la Generalitat de Catalunya. Aquest projecte acosta els millors curts espanyols de lany a les sales de cinema.
Els primers destins han estat Girona i Tarragona i ara s el torn de Lleida, on Curt Ficcions compta amb la collaboraci dels Cinemes JCA Alpicat. En aquests cinemes es projectaran els curts guanyadors de la desena edici de Curt Ficcions. Els curts es passaran davant de pellcula, en diferents sessions i sales, del divendres 6 al dijous 21 de juliol.
Per celebrar larribada de Curt Ficcions a Lleida es far una presentaci als Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicaci de Lleida. Presentaran Pantalles Catalanes Ferran Rella, director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicaci de la Generalitat; Josep Maria Pallars, programador dels Cinemes JCA Alpcat; i Carmen Isasa, directora de Curt Ficcions; tamb assistiran els directors dels curtmetratges.
Pantalles Catalanes ha estat a Girona, del 25 de maig al 6 de juny i a Tarragona del 15 al 28 de juny. Lleida s lltima parada daquesta iniciativa que tindr continuitat en properes edicions.
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1732

Dani Sol

26 de juny de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small