cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LA 64 EDICI DE LA MOSTRA DE VENCIA TE TO CATAL
Tres pellcules i tres directors de talent han passat per la ciutat dels canals.
El veter Pere Portabella ha presentat la seva suggerent visi del genial msic Johann Sebastian Bach a El silenci abans de Bach. La idea s fer entendre que estimar la msica est a labast de tothom.
Jos Luis Guern proposa a En la ciudad de Sylvia una lectura molt sensual sobre les dones, sustentat per la bellesa de Pilar Lpez de Ayala. El cinqu llargmetratge del realitzador barcelon opta al Lle dOr.
Jaume Balaguer i Paco Plaza sendinsen a REC en una nova proposta de terror psicolgic amb gotes gore. El film dins del ms pur estil dogma, far viure a lespectador un malson que li ser difcil doblidar.
La pellcula que passar pel Festival Internacional de Cinema de Catalunya (Sitges 2007) arribar a la nostra cartellera el prxim 23 de novembre. Aix no seria noticia, per el fet de que Filmax hagi signat un acord amb SCREEN GEMS, divisi de SONY PICTURES ENTERTAINMENT, la converteix en la primera producci catalana que tindr el seu remake americ . Screen Gems, propietria dels drets del remake, s una divisi de SONY PICTURES creada per financiar i produir pellcules de gnere, i que ha participat en cintes com El exorcismo de Emily Rose, Hostel i la saga Underworld.
El film ser dirigit i escrit per John E. Dowdle i Drew Dowdle. Lacci es traslladar a un bloc dapartaments en el centre de Los ngeles.
Aquest projecte obre encara ms a la productora Filmax Entertainment el mercat americ.
Notcies - Cinema Catal . NET
Fotograma de REC

lectures: 1701

Jaume Claver

7 de setembre de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small