cinema catal� . caT
Notícies anteriors
FILMAX I VENTURA PONS JUNTS A TORONTO
La productora i distribudora catalana FILMAX no para. Conjuntament amb la productora del realitzador Ventura Pons , Els Films de la Rambla, presenten avui 8 de setembre -en premire mundial- al Festival Internacional de Cine de Toronto el seu darrer treball, Barcelona (un mapa) on ha est seleccionada per la prestigiosa secci Contemporary World Cinema.
BARCELONA (un mapa) s la cinquena pellcula de Ventura Pons que selecciona el clebre festival canadenc. La seva estrena est prevista arreu dEspanya pel proper 19 de octubre.
BARCELONA (un mapa) amb gui del propi director i basat en laclamada obra teatral de Llusa Cunill Barcelona, mapa dombres, compte amb un repartiment de luxe encapalat per Nria Espert (que repeteix amb el director onze anys desprs d Actrius), Josep Maria Pou (Amic / Amat), Rosa Mara Sard (la magnfica intrpret dAnita no perd el tren guanyadora de dos Goya), Jordi Bosch, Mara Botto (nominada a dos Goya per Celos i Soldados de Salamina) i Pablo Derqui que completen el sextet protagonista.
Produda pel propi Ventura Pons per a ELS FILMS DE LA RAMBLA, Mario Montero signa la fotografia en HD i el prestigis msic Carles Cases composa la banda sonora.
Notcies - Cinema Catal . NET
Fotogrames de Barcelona (un mapa)

lectures: 1675

Jaume Claver

8 de setembre de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

definitivament, ventura pons es creu woody allen, fent una peli a l'any
Claudi10-09-2007

fa molts anys que s'hi dedica... ventura pons no necessita comparar-se amb ning. vols que faci un peli cada 5 anys? o 5 cada any?
marga13-09-2007

fa molts anys que s'hi dedica... ventura pons no necessita comparar-se amb ning. vols que faci un peli cada 5 anys? o 5 cada any?
marga13-09-2007

no ho deia amb cap anim crtic, pero s que a vegades sembla que ell mateix shi compari; la seva cita anual, radiografia constant de Barcelona...
Claudi18-09-2007

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small