cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LA CINCIA FICCI AL DESCOBERT
A cinemacatala.net ens agrada el cinema amb bogeria, per aix tamb ens agrada molt llegir sobre el nostre art favorit. En aquest sentit, ens hem de congratular de la publicaci del llibre Pelculas clave del cine de ciencia ficcin, que ha escrit el crtic barcelon Sergi Snchez sota la publicaci de RobinBook. Es tracta dun recorregut molt estimulant sobre la histria dun gnere que, sovint, ens ha despertat la nostra fascinaci i admiraci. Lautor ha seleccionat cent ttols del gnere i els ha ordenat cronolgicament per reflexionar al voltant de la seva evoluci i recordar aquelles joies imprescindibles, que sn exposades amb les seves corresponents fitxes tcniques i sinopsis, per tamb amb interessants ancdotes i anlisis. Tota una publicaci que us ajudar a augmentar les ganes de recuperar i (o) descobrir ttols indispensables; per anar obrint boca, fixeu-vos amb la portada del llibre, protagonitzat per tres obres de culte intocables: Metrpolis, Blade Runner i El planeta de los simios... tres dels millors exemples sobre la cincia ficci cinematogrfica.
Notcies - Cinema Catal . NET
Portada del llibre

lectures: 1659

Albert Galera

26 de setembre de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

adoro aquests tres ttols de la portada
Claudi27-09-2007

Estic totalment d'acord. El planeta de los simios t un dels millors finals de la histria del cinema. Impactant 100%. Sn pellcules imprescindibles.
John T.27-09-2007

jo tinc vint-i-dos anys, estudio cinema i per desgrcia no he tingut l'oportunitat de veure mai Blade Runner en pantalla gran; per mi s tot un traume.
Raquel27-09-2007

El planeta de los simios s bonsssima! ara b, em refereixo a l'original pque la de Tim Burton s pattica, ups.
R.C.28-09-2007

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small