cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ELS CINEMES VERDI COMPLEIXEN 20 ANYS
cinemacatala.net us fa arribar la carta que lEnric Prez Font, responsable de les sales, ha escrit als incondicionals daquestes sales emblemtiques de Barcelona, per que serveix tan pels que encara no les han descobertes com pels amants del bon cinema que busquen iniciatives ms arriscades i variades. Unes sales que al llarg dels seus vint anys han descobert i seguiran descobrint altres cinematografies difcils de veure en el panorama cinematogrfic actual dominat clarament per lindustria nord-americana .
Que la gaudiu!

CARTA AL MEU PBLIC

El proper 23 doctubre complirem 20 anys des de la inauguraci de les tres primeres sales en versi original conegudes com a CINEMES VERDI. En posterioritat es van fer noves ampliacions, fins el dia davui.
Durant aquest temps, la labor apassionada de tot el nostre equip (gracies a tots!) ha estat centrada en cuidar a un pblic sensible a una programaci cinematogrfica que marca la diferncia. I marca la diferncia no solament per ser un cinema diferent i arriscat, sin pels seus continguts culturals i socials que el nostre pblic fidel ha sabut capitalitzar i ens ha convertit en el punt de referncia avui coneguts.
Es a aquest pblic a qui dono les grcies de tot cor per haver-nos fet arribar fins aqu; s en el que vull felicitar i premiar en linici daquest 20 Aniversari. En primer lloc, oferint-les una major comoditat, amb la remodelaci paulatina de les nostre sales ms concurrides. Hi hauran noves i confortables butaques que aniran substituint-ne progressivament en les anomenades sales.
Per no noms ens quedarem en aquest detall. Al llarg daquest any de celebraci, anunciarem nous i moderns projectes que faran que els Verdi siguin noticia permanent. Aquestes novetats marcaran una nova etapa que esperem duri vint anys ms, i en la qual desitgem acollir a les noves generacions amants del cinema.
Algunes pinzellades del que arribar ser un nou portal dInternet, modernitzat i amb frums per a poder participar activament, en el qual incorporarem el Club dAmics del Verdi. Als nostres Verdiadictes els hi oferirem programes en exclusiva per a ells, amb nous i atractius esdeveniments, complementaris a lexigent programaci setmanal. Aix, desitgem que els espectadors tinguin constantment una cita amb els Verdi, un punt de trobada per a que totes les generacions i cultures puguin enriquir-se amb les ms diverses experincies.
S que aquestes previsions us impacienten, per avui en larrencada daquesta celebraci us demano dues coses: La primera s pacincia, perqu anirem dosificant cada una de les innovacions que estem preparant; i la segona es dir-vos que ara us necessito ms que mai per a poder assumir aquest nou repte que, grcies a les noves tecnologies i a la nostra entrega, pots ser una experincia inoblidable per a tots.

Enric Prez Font
CINEMES VERDI
Notcies - Cinema Catal . NET
Verdi Park

lectures: 1962

Redacci

21 d'octubre de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

MOLTES FELICITATS A UN DELS MILLORS CINEMES DEL PAS!!!
GLRIA29-10-2007

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small