cinema catal� . caT
Notícies anteriors
XII MOSTRA DE CURTMETRATGES DE VILAFRANCA
Del 15 al 25 de novembre, el cinema de petit format omplir la capital de la comarca de l'Alt Peneds (Barcelona), amb la celebraci de la XII edici de la Mostra de Curtmetratges de Vilafranca, un certamen anual organitzat per Cine Club Vilafranca.
En lapartat competitiu, els millors treballs nacionals en 35 mm participaran a la Selecci Oficial (15, 16 i 17 de novembre, al cinema Kubrick) que optaran als Premi del Jurat i Premi del Pblic, tots dos dotats amb 2.000 euros. Per la seva banda, a les sessions de Pantalla Oberta ( 20 i 21 de novembre, a l'Auditori de Vinseum), els treballs dels joves directors realitzats en format digital optaran als respectius premis del Pblic i del Jurat, remunerats cadascun amb 1.000 euros.
Enguany la Retrospectiva (23 de novembre) estar dedicada al director francs Jean-Pierre Jeunet, pare duna esttica fantstica molt peculiar i autor de pellcules com "Delicatessen", "Amelie" o "La ciutat dels nens perduts". A banda de projectar els trilers de totes les seves pellcules, la sessi recuperar els curts "Le mange", "Foutaises", "Pas de repos pour Billy Brakko" i "Bunker".
Per primera vegada, la Mostra tamb obre la porta als treballs internacionals en collaboraci amb Future Shorts (18 de novembre), una xarxa de distribuci de curts internacionals que ja t presncia a ms de 50 ciutats. La mirada internacional continuar amb la projecci de la pellcula collectiva "Pars, je t'aime" (22 de novembre), en el qu 18 directors fan un homenatge a la capital francesa.
Els aires francesos tamb encomanaran la Cloenda (24 de novembre) on a banda de proclamar els premis i projectar els curts guanyadors, soferir una sessi amb els millors videoclips del director francs Michel Gondry, autor de films com Olvdate de mi!" o La ciencia del sueo. Per arrodonir la Mostra ms afrancesada, es sortejar un cap de setmana a Pars per a dues persones entre els espectadors de totes les sessions.
La Mostra sacomiadar el 25 de novembre amb la doble sessi danimaci infantil Pantalla Kanalla, on es projectaran curts que destaquen per l's de diferents tcniques: dibuix, animaci per ordinador, plastilina i animaci amb llana. Aquests treballs es van presentar a la Mostra Internacional d'Animaci de Catalunya, l'ANIMAC 2007, a Lleida.
Una paraula: impressionant!!!!
Notcies - Cinema Catal . NET
XII Mostra

lectures: 1676

Redacci

15 de novembre de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Michel Gondry em sembla un dels directors de cinema ms imaginatius del panorama actual. Tan sols recupereu les seves tres pellcules i els seus video clips i flipareu.
Quentin15-11-2007

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small