cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL PALLASSO I EL FHRER CONTINUA EL SEU RECORREGUT PELS FESTIVALS
Desprs dobtenir el premi del pblic al Festival Europeu de Telefilms Zoom Igualada i de la seva bona acollida per la Seminci (Valladolid), El pallasso i el Fhrer continua la seva gira per festivals. Aquest mes de novembre participar a Cineuropa (Festival de Cine de Compostela) i concursar a la Secci Oficial del Festival de Cinema Inquiet (Picassent, Valncia). Al desembre viatjar fins Alaska, on tamb opta al premi de la Secci Oficial de lAnchorage Internacional Film Festival.
El pallasso i el Fhrer s una pellcula dEduard Corts; interpretada per Ferrn Ra, Jordi Martnez, Manel Barcel i Pere Arquillu, est produda per Benec en coproducci amb TV3, on sestrenar el proper mes de desembre. A TVE arribar al febrer de 2008.
Basat en un fet histric real, la histria es situa al Berln de 1944. Charlie Rivel ha dactuar en laniversari del Fhrer. Dues persones volen treballar amb el mtic pallasso: un agent de la Gestapo i alg que ha planejat un assassinat que pot canviar el curs de la guerra.
El pallasso i el Fhrer est basat en el text teatral Uuuuh! de Gerard Vazquez, un projecte del T6 del TNC (Teatre Nacional de Catalunya).
Notcies - Cinema Catal . NET
Charlie Rivel

lectures: 1768

Jaume Claver

20 de novembre de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small