cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ELS PREMIS BARCELONA DE CINEMA RECONEIXEN EL TALENT DELS DOCENTS DE LA FUNDACI TALLER DE GUIONISTES
Cinemacatala assistia a la gala dels VI Premis Barcelona de Cinema i podia constatar, al marge de guardons, que la Fundaci Taller de Guionistes, iniciativa de la productora Rodar y Rodar comptava amb una presncia molt destacada en aquesta edici. Aix era degut als directors de 'Pactar con el gato' (Joan Marimn), '53 das de invierno' (Judith Colell) , 'El Orfanato' (J. A. Bayona) i la guionista de 'La princesa del polgon' (Carmen Fernndez Villalba) que formen part habitualment de lequip docent de lescola.
Un bon exemple ns el fet que la productora Rodar y Rodar i professionals vinculats a la seva escola han concentrat 30 candidatures als VI Premis Barcelona de Cinema.
La productora vol subratllar la importncia del gui a travs de la seva activitat docent i facilitar als mitjans de comunicaci laccs als seus professionals. Lobjectiu de lescola s esculpir nous talents del gui amb els millors professionals en actiu del moment. La propera fita -apunta Mar Targarona, directora de lescola i de la productora Rodar y Rodar- s consolidar el Taller de Guionistes a nivell europeu.
El proper dimecres 12 de desembre, a les 19 hores i al local de la Fundaci Taller de Guionistes situat al carrer Esglsia 4-6 (Barcelona), simpartir una classe magistral a crrec de Joan Marimn -guionista i realitzador de Pactar con el gato. La xerrada ser per conversar sobre el gui i el making off de la pellcula esmentada.
Lactivitat s gratuta i oberta per tothom. s una bona manera de celebrar l'aclaparador xit de l'edici d'aquest any.
Notcies - Cinema Catal . NET
Cartell Pactar con el gato

lectures: 2301

Jaume Claver

8 de desembre de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small