cinema catal� . caT
Notícies anteriors
UN DELS GRANS TTOLS DEL CINEMA NEGRE, ARA EN DVD
La distribudora Vella Vision edita el clssic de cinema negre Kiss of Death (El beso de la muerte), una obra mestra dirigida per Henry Hathaway lany 1947. Es tracta duna impecable adaptaci de la novella dEleazar Lipsky, que grcies a lintelligent gui de Charles Lederer es converteix en tot un senyor exemple de la grandesa del cinema negre clssic nord-americ. Protagonitzada per Victor Mature, Brian Donlevy, Coleen Gray i un excellent Richard Widmark a qui des de cinemacatala.net no ens cansarem de reivindicar com un dels millors actors de Hollywood -, El beso de la muerte s una pellcula indispensable, que ens ofereix la histria de Nick Bianco (Victor Mature), a partir del moment que s atrapat durant el robatori a una joieria; malgrat que s sotms a fortes pressions perqu desvetlli la identitat dels seus collegues, ell es mostra inflexible i prefereix lempresonament abans que trair als seus companys. No obstant, Nick no pot suportar el sentiment de culpa vers la seva famlia, i finalment acaba testificant i surt en llibertat. Quan ja creu que ha aconseguit refer la seva vida, apareix en escena un dels seus antics socis que acaba de sortir de pres, s en Tommy Udo, interpretat pel gran Richard Widmark... Si us agrada el cinema negre i voleu vibrar amb un dels seus millors ttols, no us perdeu aquesta El beso de la muerte, que a ms sedita en una edici del colleccionista, que tamb inclou 4 postals exclusives i documentals dedicats a les respectives figures de Mature i Widmark. Recomanada queda...
Notcies - Cinema Catal . NET
Richard Widmark, o el perills Tommy Udo

lectures: 3074

Albert Galera

24 de desembre de 2007


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Estic d'acord: Richard Widmark era un actor immens, a qui mai s'ha fet prou justcia!
Pep25-12-2007

Coincideixo plenament amb el comentari d'en Pep. Per mi s el meu actor preferit. El beso de la muerte s obra mestra. La versi de Barbet Schroeder amb Caruso i Cage ni tan sols se l'acosta, encara que s digna.
Quentin25-12-2007

Alg sap si en Richard Widmark encara s viu? grcies
Tere27-12-2007

Ahir cumplia 93 anys. Segons Imdb est viu. Sabrem de la seva desaparici quan l'Acadmia li doni l'Oscar pstum. Quina injustcia!!!
John T.27-12-2007

Moltes grcies, John T.! quina casualitat amb l'aniversari. Tens ra, segur que rebr un Oscar pstum, quina llstima.
Tere27-12-2007

ja tinc akesta peli; s molt bona
Q.03-01-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small