cinema catal� . caT
Notícies anteriors
NEIX EL PORTAL CINEALACARTA.CAT
Preneu bona nota perqu acaba de nixer el portal http://www.cinealacarta.cat, un videoclub online que us ofereix la possibilitat de veure pellcules sense la necessitat de passar pel fatigs procs de la descrrega. La grcia s que us permetr veure les pellcules que escolliu de forma instantnia. Aquest prctic i recomanable portal us ofereix un destacat catleg de pellcules que es comencen a veure en 1 minut, en lidioma que es vulgui i des de qualsevol pc, sense ocupar espai de memria, no sha de pagar cap quota mensual ni multes per retards i, a ms, us ofereix beneficis de descompte i regals. Noms es requereix estar registrat i disposar de saldo suficient per poder visionar les pellcules, que tenen un cost dentre 2,50 i 3. Una manera prou prctica, doncs, de veure cinema des de lordinador, de forma completament legal, rpida i efectiva.
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 3362

Albert Galera

8 de gener de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Aquest si s un bon sistema! m'agrada molt el plantejament...
Josep M.08-01-2008

s una bona idea, pero a mi personalment no m'agrada gaire mirar les pel.lcules a l'ordinador. Prefereixo sentar-me al sof i gaudir d'una bona TV, del s 5.1... De totes maneres es admirable que hi hagin noves idees i ms opcions per els usuaris.
Javi09-01-2008

Em sembla una gran idea! A ms, s que hi ha la possibilitat de veure la pellcula per la TV mitjanant un aparell i un sistema sense fils (jo encara no ho he porvat). Ah!, i cal felicitar-los perqu la web s en 5 llenges, entre les quals el catal.
Jordi Toms09-01-2008

felicitats per la iniciativa (i per la inclosi del catal!)
Rom09-01-2008

La pellcula no noms es pot veure des de l'ordinador sin que la mateixa web ensenya a connectar l'ordinador amb la televisi, per gaudir encara ms de la pellcula!! Genial!
Joan09-01-2008

09-01-2008

Ja ho he mirat una peli i es el millor sistema del mon. Si vols pots parar i continuar en el moment que vulguis.... La qualitat es perfecte!!!
eddy09-01-2008

no el conec per m'han parlat molt b d'aquest portal i de la seva qualitat... m'ho miro
R.09-01-2008

com es que una pel'licula de tan exit i d'aui ,nostre s'hagi retirat practicament ,ja que sols es projecte en algunes sales a sesions golfes
maribel10-01-2008

Quina bona idea! Haurem de probar-la..
Eric Draven16-01-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small