cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LA TRILOGIA DE JASON BOURNE EN UN PACK IMPRESCINDIBLE
Universal Pictures ens porta aquesta setmana un nou pack en DVD. Es tracta de la trilogia de Jason Bourne, interpretada per Matt Damon i considerada una de les millors obres dacci que ens ha deixat el cinema en els darrers anys. El pack inclou les tres pellcules basades en Jason Bourne;

- El Caso Bourne (2002)
- El Mito de Bourne (2004)
- El ultimtum de Bourne (2007)

La primera delles, El Caso Bourne, va ser dirigida per Doug Liman, mentre que de les continuacions es va encarregar Paul Greengrass. El personatge protagonista est inspirat en les novelles despionatge escrites per Robert Ludlum i la primera pellcula del pack ens explica com un home que pateix amnsia es rescatat per una tripulaci quan es trobava ferit. Bourne no recorda qui s ni com sha trobat flotant al mar amb uns trets a lesquena, per rpidament descobreix que no es un home qualsevol; t una habilitat deductiva increble, un talent innat per infiltrar-se i per les arts marcials i lautodefensa. A partir daquest moment, Bourne inicia una cursa contrarellotge per intentar descobrir el seu passat i es veur assetjat per assassins professionals, el govern i algun conegut del passat El pack presentat en una luxosa capsa metllica, t un preu recomanat de 29,95 i apart de les tres pellcules tamb t multitud dextres; escenes suprimides, entrevistes al personatges, reportatge sobre el creador de Bourne, Robert Ludlum, coreografies de lluita Si ja heu vist la trilogia es un bon moment per colleccionar-la i si no heu tingut loportunitat de veure-les, llavors es una compra gaireb obligada. Aquest pack us mantindr una bona estona entretinguts, paraula.
Notcies - Cinema Catal . NET
Cartula del pack la trilogia

lectures: 1653

Javier Artero Lpez

16 de gener de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Una gran trilogia, cinema d'acci del b; d'aquest que actualment costa de trobar. En Matt Damon est fabuls com a Jason Bourne. Em penso comprar el pack en quan vagi a la tenda!
Eric Draven17-01-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small